Elaka orden om Victoria och Daniel: "Finns en stor frustration i förhållandet"

16 mar, 2023, 18:00 
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Nu cirkulerar återigen uppgifter om kronprinsessan Victorias äktenskap med prins Daniel.

Annons

Det var i februari i fjol som ryktena började cirkulera kring kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Det talades om en skilsmässa – något som bemöttes med en ovanlig och kraftfull dementi från kungahuset själva. Victoria såg till att följande meddelande publicerades på hovets officiella Instagram-konto.

”I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund” skriver Victoria och Daniel i det gemensamma uttalandet.

Victorias stora firande på slottet – med hela familjen!
Victorias stora firande på slottet – med hela familjen!

Elaka orden om kronprinsessan Victorias äktenskap med Daniel

Det borde ha inneburit slutet på spekulationerna. Men icke. Nu har det återigen viskats om trubbel i paradiset – den här gången med en norsk avsändare.

Annons

Det är norska Se og hör som har bett Anne-Marie Østersø, ett medium som spår i tarotkort, att försöka förutse framtiden för en rad olika kungligheter.

Och när Anne-Marie ska tackla Victoria och Daniel låter tongångarna ganska bekanta.

"Detta blir ett väldigt viktigt och speciellt år för kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Jag anar att stora känslor kommer att vara i rörelse, och mycket kan bli vänt upp och ner. Under året som kommer blir det extra viktigt att vara ärliga mot varandra, också vid motgångar", skriver Anne-Marie, som därefter gör en opåkallad diagnos av Victorias äktenskap.

"Det finns stora tecken till frustration i förhållandet. Kommunikation är alfa och omega", skriver Anne-Marie.

Har själva dementerat

Det verkar alltså inte spela någon roll hur många gånger Victoria och Daniel visar upp sin kärlek – ryktena fortsätter att leva.

Så här förklarade hovets informationschef Margareta Thorgren beslutet att gå ut med en officiell dementi i februari 2022.

Annons

– Det är ett undantag att dementera rykten men syftet är att värna familjen och kungahuset har valt tillsammans med paret att gå ut med den här dementin. Anledningen är att det har pågått under en längre tid och trots att etablerad media har ringt och påtalat detta så kan vi se att det fortsätter med en sån kraft så i detta läget. I det här läget har vi sett det nödvändigt, säger Margareta.

Annons