Elaka påhoppet på Meghan: “Utpressar drottningen”

Drottningen och Meghan Markle.
Enligt brittiska medier hotar prins Harry och hertiginnan Meghan med att avslöja osmickrande hemligheter om det brittiska kungahuset för amerikansk tv. Nu har prinsparet blivit utskälld i en krönika av den engelske tv-kändisen Piers Morgan.
Annons

Det var ett besked som skakade om den brittiska monarkin. Prins Harry, tillsammans med makan Meghan, hertiginnan av Sussex, har beslutat att avstå apanage och därmed stå fri från resten av kungahuset.

Annons

Uppbrottet har lett till en direkt konflikt med drottning Elizabeth. Enligt Daily Mail har drottningen varit mäkta upprörd över att beslutet meddelades till allmänheten utan att hon blev informerad på förhand. Dessutom fruktar Elizabeth för Harry och Meghans planer inför framtiden.

“Meghan utpressar drottningen”

Annons

Enligt Daily Mails källa inom hovet har prinsparet hört av sig till flera amerikanska tv-jättar med erbjudande om en intervju.

– Meghan känner att hon har blivit tystad och är inte längre redo att hålla sin mun. Hon och Harry känner att kungafamiljen betett sig rasistiskt och sexistiskt, säger källan.

Det vore inte första gången prins Harry och Meghan protesterar efter att ha upplevt sig utsatta för rasism. För tre år sedan gick prins Harry ut och anklagade brittiska mediers rapportering om hans maka för att ha ”rasistiska undertoner”.

Annons

De har också stämt Mail on Sunday. Piers Morgan, krönikör på systertidningen Daily Mail och tv-programledare, tycker att drottningen ska förkasta Meghans hot.

“Jag är äcklad över det här illa dolda försöket att utpressa drottningen till att ge dem det de vill ha”, skriver Morgan.

“Harry är svag och gnällig”

I en lång krönika späckad med personangrepp går han till angrepp på både Harry och Meghan och anklagar dem för att ha “dragit skam över det brittiska kungahuset”.

Annons

“Som jag har sagt många gånger förr, så har jag tyvärr kommit till slutsatsen att Meghan är en självisk, skoningslös socialkarriärist som har ägnat hela livet åt att utnyttja och slänga i väg människor, och nu gör hon samma sak med kungafamiljen. Jag tycker också att Harry har förvandlats till en svag, gnällig, sur och arrogant parodi på den livsglade arméprinsen som vi alla älskade”, skriver Morgan.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Elaka påhoppet på Meghan: “Utpressar drottningen””

 1. Regina Lindholm skriver: 13 januari, 2020

  Skvaller, skvaller och spekulationer! Tiden får utvisa vad det hela går ut på. En lite rolig formulering av redaktionen: Meghan är inte längre redo att hålla sin mun. Ska hon operera bort den eller….


  1. Helene skriver: 13 januari, 2020

   Regina Lindholm.

   Lol! Dagens gladis Regina, Tack! 🙂


 2. maria skriver: 13 januari, 2020

  På tal om gnällspik. Piers Morgan är väl mest sur för att han själv är “bortkopplad”.


  1. Buzz skriver: 14 januari, 2020

   Precis! Media har haussat upp detta på et mycket omoraliskt sätt.


 3. Angelika skriver: 14 januari, 2020

  Det är väl mest Charles och Andrew som dragit skam över familjen. undrar vad Dianas pojkar egentligen tycker om sin fars agerande mot deras mor innerst inne.


 4. Birthe Vejrum skriver: 14 januari, 2020

  Enig med Maria her. 🙂
  Jeg har funderet over, Piers Morgans “timeline”- for han var da ivrig supporter til både Meghan og Harry til langt efter brylluppet. Jeg husker hans “morderiske” interview med Meghans søster Samantha f.eks. Faktisk vender han sig først mod Meghan i efteråret 2018 af en eller anden grund.


 5. Elna skriver: 14 januari, 2020

  Engelska pressen förföljer och hånar Meghan. Beror det på att hon inte är en helvit engelsk kvinna.


  1. Bea skriver: 16 januari, 2020

   Elna
   Vad menar du med den kommentaren ?
   Kan du förtydliga den tack.


  2. Bea skriver: 16 januari, 2020

   Förhoppningsvis är du inte inne på ämnet rasdiskriminering utan endast här i din kommentar formulerat dig helt fel.


 6. PernillaA skriver: 16 januari, 2020

  Ja det undrar jag också


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar