Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elefantkul i Köpenhamn

05 jun, 2012, 10:06 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Henrik tog med sig några av barnbarnen till Zoo i Köpenhamn för att fira ett elefantjubileum – vi ser här prinsessan Isabella och prins Christian ha kul i parken.

Elefanter ligger prins Henrik varmt om hjärtat – han brukar dra med sin barnbarnen för att titta på elefantutställningar och annat kul som har att göra med de stora och vackra djuren.

Annons

Barnbarnen

Den 31 maj var det dags igen, då tog prins Henrik med sig barnbarnen, det vill säga prins Joachims barn prins Nikolai och prins Felix samt kronprins Frederiks två äldsta barn prins Christian och prinsessan Isabella till Köpenhamns Zoo.

50 år sedan

På Köpenhamns Zoo firade man just denna dag att det var 50 år sedan de första elefanterna kom från Thailand till Danmark och “Copenhagen Zoological Gardens”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Träelefanter

Prinsarna och prinsessorna fick prova på att mata elefanterna men de allra minsta fick sitta på några små träelefanter, som prins Christian och prinsessan Isabella på bilden här ovan.

Annons

Umgås

Men det var också lite tid över för att bara umgås, se bara på bilden här ovan när prins Henrik talar förtroligt med sitt söta barnbarn Isabella.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons