Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Elisabeth Tarras-Wahlberg sviker Victoria - går till TV4

Elisabeth Tarras-Wahlberg sviker Victoria - går till TV4

Det svenska hovets trotjänare Elisabeth Tarras Wahlberg kommer inte att återvända till sin gamla arbetsplats. Istället blir hon TV4:s triumfkort i nästa års bröllopsrapportering.

 

Elisabeth Tarras Wahlberg är tillbaka på svensk mark efter ett år som rådgivare i internationella relationer hos emiren Hamad bin Khalifa Al Thani i Qatar, ett av världens rikaste länder. Det har spekulerats i att Elisabeth skulle återvända till det svenska hovet efter att ha fullgjort sitt uppdrag hos emiren. Men så blir det inte. Istället knyts hon till TV4:s aktualitetsavdelning där hennes roll kommer att vara att guida tittarna genom nästa års båda kungliga bröllop.

– Det ska bli spännande att medverka till att spegla kungahuset från en annan vinkel, säger Elisabeth Tarras-Wahlberg.

Hovet var Elisabeths arbetsgivare i 30 år

Det svenska hovet var Elisabeth Tarras-Wahlbergs arbetsgivare i över 30 år. Få har arbetat så nära den svenska kungafamiljen som Elisabeth och det gör henne givetvis synnerligen lämpad för uppgiften. Och på TV4 gnuggar man givetvis händerna över sitt triumfkort.

– Med Elisabeth Tarras-Wahlbergs gedigna och mångåriga erfarenhet av det svenska kungahuset tillför vi en enorm expertis till TV4:s bevakning av kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleines bröllop, säger Göran Ellung, programdirektör aktualitet, TV4-Gruppen.

Foto: Stella Pictures