Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elizabeth återöppnade Kensington Palace

19 mar, 2012, 10:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu är det klart – ombyggnadsarbetet vid Kensington Palace har slutförts. Häromdagen sågs drottning Elizabeth inspektera renoveringen och snart kan prins William och Kate flytta in i sitt nya hem.

Drottning Elizabeth och prins Philip nyinvigde häromdagen Kensington Palace som renoverats för över 100 miljoner kronor. Först den 26 mars kommer allmänheten att åter få titta in i slottet, men drottningen var givetvis först ut att få se det nyrenoverade slottet och en ny utställning, Victoria Revealed. Utställningen är som så mycket annat också är en del av festligheterna i samband med drottning Elizabeths jubileumsår.

Annons

Dags att flytta

Och snart är det även dags för prins William och hans Kate att flytta in i slottet berättar Daily Mail. De ska ju ta över prinsessan Margarets gamla lägenhet som nu rustats upp till modern standard.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons