Elton John försvarar Harry och Meghan: "Jag är förtvivlad"

Meghan och prins Harry

Prins Harry och Meghan Markle kritiseras för sin "dubbelmoral". Detta efter att makarna flugit privatjet till Ibiza. Nu reagerar prinsessan Dianas nära vän, pop-stjärnan Elton John, häftigt på kritiken och försvarar hertigparet.

Aldrig hade väl hertigparet av Sussex trott att deras familjemys i Nice skulle uppmärksammas så! Prins Harry och Meghan har fullt upp med att försvara sig mot britternas angrepp.

– Man behöver inte stanna hemma så klart, men det finns alternativ för kungligheterna. Det är inte ok att flyga privatjet. Ta första klass i ett vanligt plan i stället, säger en engagerad läsare till Royal Reviewer.

Flygplanet som Harry, Meghan och Archie flög med till Nice.

Flygplanet som Harry, Meghan och Archie flög med till Nice.

Det debatteras mycket på alla håll världen över. Varför reste prins Harry och Meghan på ett sådant sätt som stred emot deras egna principer?

Prins Harry och Meghan kämpar för miljön

Prins Harry, 34, och hertiginnan Meghan Markle, 38, är kända för sitt stora miljöengagemang och ser till att stödja välgörenhetsorganisationer som inriktar sig mot att förbättra klimatet på jorden. I juli åkte prins Harry på Googles tre dagars sommarevenemang på den italienska ön Sicilien, där han tillsammans med miljöengagerade stjärnor som Leonardo DiCaprio, 44, och en stor del av supernovorna med enorma förmögenheter diskuterade klimathotet och de svåra utmaningar som världen nu står inför.

Meghan och Archie

Bara några dagar senare tog prinsen och Meghan med sig sonen Archie, 3 månader, på en solsemester till Ibiza för att fira Meghans 38-årsdag och till Nice för att låna och bo i Elton Johns och maken David Furnish, 56, våning på Rivieran. Att de åkte till den spanska ön och till Frankrike i Elton Johns privatjet, nästan direkt från miljökonferensen, fick folk att rasa skriver tidningen Daily Mail.

Elton John och Meghan

Elton John reagerar kraftigt på kritiken som hertiginnan Meghan och prins Harry har fått i sociala medier och britisk press under senaste tiden.

– Jag är djupt förtvivlad, skriver stjärnan Elton John, 72, på Twitter.

Elton John och prins Harry

Elton John beskriver den enorma kritiken mot paret som “elakt”.– Jag är djupt besviken över dagens förvrängning och ondsinta förtal i pressen kring hertigens och hertiginnans av Sussex semester hemma hos mig i Nice förra veckan, skriver han.Harrys och Meghans hemliga födelsedagsfestLäs mer

Ja, det lär dröja innan Harry och Meghan tar med sig lille Archie på en tur i ett privatjet igen. Debatten lär fortsätta!

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: