Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emanuele Filibertos hustru blir cabaret-stjärna på Crazy Horse

22 jun, 2010, 09:29 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Emanuele Filiberto och hans maka Clotilde,
Emanuele Filiberto och hans maka Clotilde,

Prins Emanuele Filibertos hustru Clotilde ska uppträda på den kända cabaretklubben Crazy Horse i Paris i september. Clotilde som är skådespelerska till yrket blir huvudstjärnan i deras nya höstshow.

Clotilde Courau ses sanrt på scenen.
Clotilde Courau ses sanrt på scenen.

Prins Emanuele Filibertos hustru Clotilde Courau arbetade tidigare som skådespelerska, men sedan hon fött två barn, flickorna Vittoria och Luisa, har Clotilde mest jobbat som mamma på heltid.

Annons

Men nu ser det ut att bli ändring på det, Clotilde ska nu bli stjärnan i cabareten Crazy Horse i Paris uppger tidningen Telegraph. Maken, prins Emanuele Filiberto, har ju som vi tidigare berättat, visat prov på sina sång-talanger och danssteg i italiensk tv.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pamela Anderson

På Crazy Horse vill man inte säga något mer om vad exakt Clotilde förväntas göra, men man har tidigare haft stjärnor som Dita von Teese och Pamela Anderson och de hade inget emot att visa upp sina halvnakna kroppar för publiken. Men en talesman för stället berättar ändå lite om vad vi kan förvänta oss:

– Allt vi kan säga är att det kommer bli en feminin och sensuell show.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons