Emilys privata möte med Madeleine – berättar om prinsessans okända sida

emily dahl träffade prinsessan madeleine

Ord som partyprinsessa och blyg har förföljt Madeleine sedan tonåren. Men i dag är hon en trygg trebarnsmamma som lever ett lugnt liv i Florida. I början av sommaren träffade Emily Dahl prinsessan. Ett möte som minst sagt överraskade Emily.

Det är inte många som får träffa en svensk kunglighet, utan en skyddsvägg med säpo-vakter och hovanställa, men svenska Emily Dahl är en av dem. Emily är en frilansfotograf som har fotograferat många svenska kändisar och när den rekordlånga intervjun med prinsessan Madeleine planerades, på föräldratidningens Mamas redaktion, var det Emily som fick uppdraget att stå bakom kameran.

Nu berättar hon själv om det kungliga mötet och beskriver hur hon fick möta en sida av prinsessan som hon inte alls var beredd på.

Emily var inte alls beredd på att få se den sidan av Madeleine

“När jag fick frågan om att fotografera prinsessan Madeleine och hennes barn blev jag förstås hedrad. Men jag var inte beredd på att få träffa en så ödmjuk, snäll och jordnära person – för att inte tala om hennes underbara barn. Vi hade SÅ roligt!”, skriver Emily på sitt privata Instagram-konto.

Hon avslutar inlägget med att tacka Mamas chefredaktör Louise Bratt Tidmarsh och alla stylister och make up-artister som gjorde intervjun möjlig. Ett extra stort tack tillägnar hon förstås prinsessan Madeleine.

Vill du ta en titt på Emily Dahls portfolio, med en mängd kända svenskar, klicka här!

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: