Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emma Pernald har nytt uppdrag

20 okt, 2015, 08:03 
Annons
Emma-Pernald-NY

Prinsens exflickvän har fått ett nytt arbete. Och hon fortsätter att umgås i kungliga kretsar.

I januari börjar hon sin nya tjänst som marknadsdirektör på Polarpriset. I tio år var Emma Pernald och prins Carl Philip ett par. I dag umgås hon fortfarande med kungafamiljen, under tiden tillsammans med Carl Philip blev hon nämligen snabbt en av prinsessan Madeleines närmaste vänner. Och hon fortsätter att tillbringa tid i kungliga kretsar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine-21

I januari påbörjar hon nämligen en ny tjänst – som marknadsdirektör på Polarpriset. Polarpriset, ett musikpris som instiftades 1989, delas ut en gång per år, i konserthuset av självaste kung Carl XVI Gustaf.

Annons
Emma-Pernald

För sajten resumé.se berättar hon om sin nya tjänst.

– Polarpriset ligger nära om hjärtat då musik är mitt största intresse! Polarpriset gör nu en stor satsning för att nå ut. Det sker ett generationsskifte och en internationalisering. Utmaningarna är kommunikationen överhuvudtaget – både i Sverige och utomlands. Vi ska hitta, skapa och nå ut till en publik. Det finns de som redan är frälsta av Polarpriset och så finns det så otroligt många fler med musikintresset, säger Emma Pernald.

Annons
emma-pernald

Emma Pernald har tidigare arbetat på McCann. Hon började 2005, och har i dag rollen som projektledare och kundansvarig. Hon är gift med Tomas Jonson och bor på Lidingö. Paret har två söner ihop, Arthur, 3, och August, 8 månader.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures, AOP

 

 

Annons