Emma Pernald reagerar på Carl Philips ord om Sofia

emma pernalds reaktion på orden om sofia

Prins Carl Philips kommentar förvånade exflickvännen.

Den 13 juni är det fem år sedan Carl Philip och Sofia svarade ja till varandra i Slottskyrkan. Vid den här tidpunkten gjorde brudparet flera intervjuer, där de berättade om sin kärlekslycka. Och i en av dem sa Carl Philip någonting som förvånade exflickvännen Emma Pernald.

– Jag kanske inte riktigt har känt kärlekens magi innan jag träffade Sofia, men nu när jag har gjort det så känner jag verkligen hur härligt den kan transformera en person, sa han till programledare.

Emma Pernald reagerade på Carl Philips kommentar

En sägning som förstås fick många att undra över relationen med Emma Pernald, som faktiskt varade i hela 10 år. Efter att intervjun ringde Aftonblodet därför upp exflickvännen för att höra om hon hade någonting att säga om prinsens kommentar.

– Det var märkligt att höra. Jag kände kärlek de tio åren vi delade, svarade Emma Pernald då.

Emma Pernald är i dag gift med Tomas Jonson, 39, och tillsammans har de barnen August, 4, och Arthur, 6. Familjen bor på Lidingö, norr om Stockholm. Och trots att det har gått många år sedan uppbrottet med Carl Philip så är Emma fortfarande inne i den kungliga värmen.

Hela familjen Pernald-Jonsson på Kolmården tidigare i våras: Emma, Tomas och barnen Arthur och August.

Hon har fortsatt vara en av Madeleines bästa vänner och var bland annat på plats när prinsessan lanserade sin nya bok, Stella och hemligheten, förra året. Dessutom är hon ett rutinerat PR-proffs med en lång karriär bakom sig i marknadsföringsbranschen. Sedan ett och ett halvt år tillbaka jobbar hon som marknadschef på storbanken Nordea, med titeln Country Marketing Director Sweden.

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Stockholm, och hon fick en varm kram av Emma Pernald.

Foto: TT