Emma Pernald om prins Carl Philips "kyla"

02 jun, 2015, 16:22 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons
emma-pernald-ste

Igår påstod prins Carl Philip i tv att han inte känt någon kärlek innan Sofia. Nu uttalar sig prinsens ex Emma Pernald om prinsens “kyla”.

– Jag kanske inte riktigt har känt kärlekens magi innan jag träffade Sofia, men nu när jag har gjort det så känner jag verkligen hur härligt den kan transformera en person, sa prins Carl Philip utan att blinka i en intervju i TV4 igår.

Recept.se Nyhetsbrev
sofia-carl-philip-ste

Prinsens citat från gårdagen har fått många att reagera. Prinsen levde ett helt decennium tillsammans med Emma Pernald. Nu påstår Carl Philip alltså att han inte kände någon kärlek under dessa tio år. När paret lämnade varandra var det ett gemensamt beslut, och Emma är numera en lyckligt gift tvåbarnsmamma. Men självklart har även Emma reagerat på prinsens uttalande.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det var märkligt att höra. Jag kände kärlek de tio åren vi delade, säger Emma Pernald till Aftonbladet.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures

Annons