Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emanuele-Filiberto och Clotilde på lyxigt party

01 feb, 2013, 14:05 
Annons
Clotilde Courau i rödsvart klänning med bara axlar

Så snygga, så förälskade! De här nya bilderna på äkta paret prins Emanuele-Filiberto av Savoyen och Clotilde Courau visar att kärleken spirar – kanske mer än någonsin!

Annons

Tvåbarnsföräldrarna var  häromkvällen på festliga “the Make Up For Ever party” som ägde rum på lyxiga Palais de Tokyo i Paris.

Ingen tron

Emanuele-Filiberto har ingen tron, men har lyckats behålla den kungliga stjärnglansen. Han blev känd för italienarna som playboyprinsen i yngre år.

Kärleken spirar

Men ingen annan är så kär i sin hustru som han. Även om kvinnorna flockas kring prinsen, har han bara sin älskling i tankarna.

prins Emanuele-Filiberto av Savoyen och Clotilde Courau visar att kärleken spirar

Twittrar

Prinsen har opererats ett flertal gånger för en tumör i näsan. Han twittrar om det mesta som händer i tillvaron. Och det gör även hans söta fru.

Annons

Berömd

Clotilde är filmstjärna och en celebritet i Frankrike. Och hon har det som krävs för att tämja en jetsettare som Filiberto en gång var.

Gravid vid altaret

Clotilde, 43, är ett par år äldre än sin man (han är 40 år). Hon var gravid med deras första dotter när de gifte sig – vilket var ganska uppseendeväckande för de kungliga släktingarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Släktnamn

Clotilde bär samma namn som en annan prinsessa av Savoyen – Marie-Clotilde, som var dotter till kung Viktor Emanuel av Savoyen och Maria Adelheid av Österrike. Paret egna barn heter Vittoria och Luisa.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons