En annan bild av Sofia Hellqvist

Sofia-4

Sofia Hellqvist står på tröskeln till att bli medlem av svenska kungafamiljen officiellt.  Nu talar hon ut i en tv3 dokumentär.

De har väntat länge. Men nu är prinsessan Madeleines bröllop, kungens 40-årsjubileum och Nobelfesten över. Drottningens födelsedagsfirande står för dörren och julen. Men efter årsskiftet är det fritt fram för prins Carl Philip och Sofia att eklatera förlovning.

Sofia-Hellqvist
Sofia-3

Vägen till att bli svensk prinsessa har försvårats i och med de val Sofia gjorde i yngre år. Att medverka i dokusåpan Paradise Hotel och att posera i en herr-tidning utan kläder är inget som direkt gynnar en prinsess-aspirant.

Göra en “Mette-Marit”

Många menar att det krävs en “Mette-Marit” av fröken Hellqvist – hon måste själv berätta om den tiden, precis som Mette-Marit gjorde vid en presskonferens i Oslo innan hon gifta sig med kronprins Haakon av Norge.

I TV3:s dokumentär om Project Playground visas en annan bild av prinsens sambo. Och i programmet tar hon steget till att “bikta sig” och berättar om bikini-bilderna från förr.

Ångrar bilderna?

Renée Nyberg frågar Sofia i tv-dokumentären om hon ångrar de bilder som finns på henne eller medverkan i dokusåpan “Paradise hotel”:

ste_carl-philip-sofia

– Jag skulle inte ha gjort de valen i dag, det är en sak som är säker. Jag har svårt att säga att jag ångrar någonting i mitt liv. Jag trodde inte att jag skulle behöva sitta här i slutändan och försvara mina val i livet, konstaterar Sofia.

Sofia-Hellqvist

– Det är en sådan liten del av mitt liv de här bilderna. Det är två tillfällen av hela mitt liv. Och jag har gjort så otroligt mycket mer.

Se programmet Project Playground – en galen dröm på TV3 ikväll kl 21:00.

Anna von Koch har sett dokumentären och berättar mer på sin blogg Vimmelprinsessan>>

Läs mer om Sofia Hellqvist här>>

Läs mer om Sofia Hellqvist visar en annan sida av sig själv>>

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, TV3 Pressbild.