Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

En familj i kris - men idag fyller äldste sonen 15 år

29 sep, 2014, 10:52 
Agneta Nisbeth
Annons
juan-valentin-inaki-ste

Den spanska prinsessan Cristina och maken Inaki Urdangarin har det tufft nu med pågående rättegång – men idag ska äldste sonen Juan Valentin firas på födelsedagen.

Idag är det Juan Valentins födelsedag, han fyller 15 år den 29 september, något som den spanska tidningen elmondo.es har uppmärksammat. De beskriver honom som en blyg grabb som tidigt fått ta ansvar för sina yngre syskon. I samband med pojkens 15-årsdag skriver tidningarna om hur den pågående rättegången förändrat prinsessan Cristinas familj. Det vill säga maken Inaki och barnen Juan, Pablo, Miguel och Irene.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
inaki-cristina-ste

Även om kärleken mellan Cristina och maken är fortsatt stark så är inget riktigt som förut. Först flyttade familjen till USA och Washington, sedan har flyttat åter till Spanien men bor även i Schweiz. Hemma i Barcelona lär barnen haft svårt att få kompisar. Någon eller några klottrade dessutom ordet  “tjuvar” på deras hus för en tid sedan rapporterar media.

inaki-cristina-sofia-ste

Prinsessan Cristinas make Inaki kan ju hamna i fängelse om rätten så bestämmer, detta har också gjort att det nya kungaparet inte längre umgås så mycket med familjen Urdangarin, skriver spansk press. Monarkin är skör nog ändå i landet, efter ekonomisk kris i landet och den forne kungens alla skandaler. Men mormor Sofia kan man lita på i alla väder…

exdrottning-Sofia-ste

Exdrottning Sofia här med en ledsen Irene.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Se ett brittiskt nyhetsinslag om rättegången här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=SZzILoLz6JM

Annons