Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

En film från förr – första intervjun med Emanuele Filiberto

13 feb, 2016, 09:00 
Vi kan inte låta bli att visa den här filmen från italien – träffa en mycket ung Emanuele Filiberto hemma i Geneve, där hans familj levde i exil fram till 2002.
Annons
Emanuele Filiberto

I dag är han en tv-kändis och tvåbarnsfar med många järn i elden. Emanuele Filiberto, 43, älskar fotboll och dansade in i folkets hjärtan i den italienska versionen av tv-succén “Let´s Dance”. Men det var inte förrän ganska sent i livet som denne ättling av huset Savojen kunde återse sitt älskade Italien.

Emanuele Filiberto dansade in i folkets hjärtan i den italienska versionen av Let´s Dance

I filmen nedan (som är på italienska) får vi se en privat bild av Emanuele Filiberto av Savojen, som föddes 22 juni 1972 och är barn till Vittorio Emanuele och Marina, prinsessa av Neapel.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Emanuele Filiberto i skidbacken

Exprinsen gjorde sitt första inträde i Italien i slutet av 2002 efter avskaffandet av exilen och efter det att han svurit, i skrift och muntligt, villkorslös lojalitet mot den republikanska konstitutionen och presidenten i Italien .

Foto: Instagram, Stella Pictures

Annons