Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

En glad drottning köpte årets första Majblomma

13 apr, 2010, 16:50 
Agneta Nisbeth
Annons
silvia_drottning, drottning Silvia

Drottning Silvia köper årets första Majblomma.
Drottning Silvia köper årets första Majblomma.

Drottning Silvia visade inga tecken på upprördhet angående skriverierna om dottern prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms kärlekskris när hon i dag traditionsenligt köpte årets första Majblomma. Tvärtom var hon på mycket gott humör…

Annons

Det var en glad drottning som på Stockholms slott tog emot eleverna Bahar Garmiani och Linnea Hultqvist från Maltesholmsskolan i Hässelby utanför Stockholm. I år hade de äran att sälja årets första Majblomma till Majblommans högsta beskyddare. Drottning Silvia var på mycket gott humör, trots den stora uppmärksamheten över hennes uttalanden i går till Aftonbladet att det ej blir något bröllop i år mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström och spekulationerna i en kärlekskris mellan paret.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Säkert vårtecken

I dag låg drottningens uppmärksamhet på barnen och Majblomman, som är Sveriges största barnhjälpsorganisation och som ligger henne mycket varmt om hjärtat.

I sin dräkt i aprikos sken hon som en sol då hon tog emot årets Majblomma, som är ett säkert vårtecken…

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictues

Annons