En glad drottning Silvia hade heldag med presidentfrun

20 jan, 2011, 12:34 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia och presidenthustrun Evelin Ilves fortsatte statsbesöket med att resa till Saltå Kvarn. Efter det väntade en lunch och ytterligare en festlig middag.

Det är ett späckat schema för det estniska presidentparet, igår fortsatte presidenthustrun Evelin Ilves och drottning Silvia med en utflykt söder om Stockholm.

Annons

Skyddskläder

De reste till Saltå Kvarn där man förädlar biodynamiskt spannmål och bakar bröd i vedeldade ugnar och som framgår på bilden här intill var besökarna tvingade klä sig i skyddskläder.

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Log hela tiden

Under hela utflykten sken drottningen som en sol, hon kunde helt enkelt inte sluta le, både mot fotografer, journalister och alla andra i närheten. Med andra ord, hon var helt enkelt på strålande humör.

Lunchen åts på Stadshuset och då fanns även ett flertal politiker på plats. Drottning Silvia hade då bytt om till en grönblå sammetsdräkt. Men det fanns fler punkter på schemat.

Buffé

På kvällen var det åter dags för en middag. Men denna gång höll det estländska presidentparet i trådarna och bjöd på en svarsmiddag i form av en buffé på Operaterrassen.

Annons

Konsert

Innan middagen hölls också en konsert för gästerna. Kvällens kläder på damerna verkade gå i metallens tecken. För drottning Silvia var klädd i en silvrig festdräkt med glitter och matchande strumpor.

Medan presidenthustrun Evelin Ilves hade valt en guldfärgad festklänning med applikationer denna kväll. Till detta bar hon någon form av matchande huvudbonad.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Annons