Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

En hel barnaskara i kyrkan

11 okt, 2015, 12:30 
Annons
Victoria

Dopbarnet är inte det enda barnet i kyrkan idag, prinsessan Madeleine har uppmuntrat sina vänner att ta med sina guldklimpar.

Längst fram på främsta raden sitter även prinsessan Estelle, på en alldeles egen förgylld ministol. Hon är verkligen ett proffs i kyrkan numera! Och låt oss få se om prinsessan Leonore kan hålla sig lika lugn som stora kusinen Estelle!

Leonore

Hörde ni att ett barn sjöng den första låten i kyrkan? Dag och Natalie Werners dotter Alexia ville inte riktigt sluta sjunga när kronprinsessparet anlände till kyrkan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Övriga gäster skrattade gulligt åt henne. Intill bar pappa Dag en större kuvertväska, troligtvis fylld med lite leksaker så att dottern kunde hålla uppe humöret. Intill satt mamma Natalie, vackert gravid för en andra gång.

alexia-werner

Men Alexia är inte det enda barnet på bänken. På bilden ser ni när Natalie och Dag Werner kom med sin dotter Alexia till Drottningholms slottskyrka. Alexia ska dessutom snart bli storasyster!

ellen

Ellen och Jan Dinkelspiel sitter intill med sin son. Och någonstans i kyrkan sägs det att Victor Magnusons lilla son Sigvard ska finnas. På bilden nedan ser vi greve Jacob Cronstedt grevinnan Louise Cronstedt med söner.

Annons
Cronstedt

Robert von Horn med döttrarna ser ni på bilden ovan. Katarina von Horn blev i dag gudmor till prins Nicolas.

von-Horn

Av Margareta Gotthardsson

Foto: TT, Stella Pictures

Annons