Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

En hel del resor för drottning Silvia i vår

03 apr, 2012, 13:42 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia kommer att resa en hel del i vår – från scoutmöte i Spanien till statsbesök i Sydkorea.

Det blir till att packa resväskan om och om igen, för drottning Silvia kommer att resa en hel del i vår. Först väntar en 4 dagar lång resa till Spanien som startar den 19 april då hon och kung Carl Gustaf ska närvara vid 63:rd Baden-Powell Fellowship Event i Madrid.

Annons

I London

Enligt den kungliga kalendern på hovets hemsida ska drottningen sedan till Storbritannien, för ett sammanträde med Mentor International i London, samma dag som hon sedan har en medaljutdelning på slottet i Stockholm.

Till Tyskland

Så den 29 april är det dags igen för en ny resa, då ska drottning Silvia över till Tyskland för att närvara vid SAP Charity Concert för Childhood, Mannheim. Den 30 maj ska kungaparet som vi berättat om resa på ett längre statsbesök till Sydkorea.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press och Charles Hammarsten

Läs även:

Annons