En nysnaggad Andrea Casiraghi på skidsemester med familjen

Prinsessan Caroline med sonen Andrea och hans flickvän Tatiana.

Prinsessan Caroline med sonen Andrea och hans flickvän Tatiana.

Andrea Casiraghi har inget emot att semestra med sin mamma, det är väl ändå hon som betalar hela kalaset. Men Andrea har ändå fått med sig flickvännen Tatiana på familjens senaste skidsemester till Zurs i Österrike.

Andrea Casiraghi har klippt av sig sina blonda lockar. Han visade sin nya frisyr under en skidsemester till Österrike och deras stamställe Zurs. Med honom i backarna var även flickvännen Tatiana Santo Domingo som nu varit hans flickvän under många år.

Prinsessan Alexandra av Hannover på hal is.

Prinsessan Alexandra av Hannover på hal is.

Med på resan var också mamma, prinsessan Caroline som säkert också betalade för kalaset, samt brodern Pierre och lillasystern prinsessan Alexandra av Hannover. Och just nämnda Alexandra visade också att hon kunde stå på ett par skridskor i Zurs inomhus-arena för konståkning. Hon fick en lektion på plats och för att inte frysa om fingrarna lånade hon mammas stora, varma handskar.

En som däremot inte var med på resan var prinsessan Alexandras pappa och prinsessan Carolines make, Ernst August av Hannover. Men så har han ju redan hittat en ny kvinna.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella