Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

En prinsessa – två gravidstilar

26 mar, 2015, 10:15 
Annons
Madeleine

Hur såg det ut då Madeleine väntade Leonore? Och vilken mammastil har hon den här gången?

Låt oss jämföra prinsessans första och andra gravidstil. Madeleine bar sin lilla Leonore under lösa plagg på andra sidan Atlanten.

Madeleine

Jeansskjortan var en favorit i New York, men den packades inte ned i resväskan till Stockholm. Så här snygg var prinsessan i veckan när hon närvarade vid en konferens på Clarion Hotel i Stockholm.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine-56

När prinsessan och hennes make Chris O’Neill besökte Gävle i början på februari 2015 fick vi en första skymt av en liten gravidmage – en liten syster eller bror till Leonore!

skor

I Gävle bar Madeleine en crèmefärgad topp från Tory Burch tillsammans med vida svarta byxor och höga klackar.

Annons
madeleine-chris-1-ao

En rymlig modell med liten “slits” i sidorna.

NOBEL PRIZE 2014

Prinsessan Madeleine, 32, var gravid redan på Nobelfesten i december. Men då var det bara de allra närmaste som visste om det.

Annons

Blå spetsar

Det dröjer inte länge förrän magen kommer att puta ordentligt. Vi minns ju Madeleines härligt blå aftonklänning som visade “kurvorna” rejält. Det var den 19 december 2013.

Madde-1

På kungamiddagen två år senare (2015) skred Madeleine in till middagen på slottet i sällskap av prins Daniel och kronprinsessan Victoria. Klänningen hade rymlig vidd framtill.

Ur1

Tickar i kapp! Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill har snarlika Rolex-klockor runt sina handleder.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

Annons