En stylist hitåt! Det här bör svägerskan lära av Máxima

Milda makter vilken stilskillnad det är mellan holländska kungligheterna. Modeexperterna i Amsterdam har fått rena rama hickan av prinsessan Laurentiens senaste påhitt.
Laurentien-Maxima

Máxima och Laurentien har två saker gemensamt.

1.De är gifta med var sin son till prinsessan Beatrix – Máxima med Willem-Alexander och Laurentien med Constantijn.

2. De gillar djärva plagg.

Men medan drottning Máxima glänser i kreativa skapelser av senaste snitt, visar Laurentien på en totalt annorlunda stil – lite mer “hemkomponerad”, menar holländska modeexperter. Ibland kan det bli fantastiskt snyggt och lekfullt när prinsessan Laurentien klär sig. Men många gånger hade det blivit  mycket bättre om en stylist funnits på plats och valt kläderna!

Här är några av de fall där modetyckarna hade velat se något annat på prinsessan.

Laurentien-23

Drottning Maxima väljer också stora smycken, men nästan aldrig scarves. Och inte behöver väl sjalarna var så långa? Maxima kan tipsa Laurentien om en mindre storlek…

Laurentien ste

Inte så kort! Laurentien kan också snegla på svägerskan när det kommer till kjollängden. “Less is more” stämmer inte alltid.

Laurentien

Accessoarerna har Máxima bättre koll på och hon kanske kan inspirera sin släkting att inte bära storblommig tygväska, garn-blomster som håller ihop koftan eller en pion i håret med tillhörande bling-bling som hänger ned på axeln.

Laurentien-45

Foto: Stella Pictures

Titta in på Johanna Lejons modeblogg för att se vad drottning Máxima hade på sig>>>