En vacker prinsessa och en stilig jurist – visst är de ett vackert par!

En vacker prinsessa och en stilig jurist - visst är de ett vackert par!
Annons

Madde-&-Jonas[1]

Madeleine och Jonas väntar på att kronprinsessan Victoria och Daniel ska slå till – kort därefter blir det ytterligare ett kungligt bröllop!
Under tiden överraskar Jonas sin prinsessa med kärlekssmycken …

Annons

Jonas Bergströms besök på NK:s Juvelsalong i julas väckte enorm uppmärksamhet i vänkretsen. Han valde en underbar ring i vitguld från Bulgari, och snart kunde vi se den glittra på prinsessan Madeleines ringfinger.
Men hon är bara 25 år och har inte bråttom att förlova sig. Än så länge räcker den lyxiga Bulgarringen som kärlekstecken – kanske med ett framtida löfte som hägrar.
Men visst måste det kännas för prinsessan Madeleine när den ena väninnan efter den andra står brud och bildar familj. Så pass att Jonas kom med en uppmuntrande viskning då de gästade Charlotte Königs och Johan Hellströms bröllop i Tosterups kyrka i somras:
– Nästa gång är det vår tur, älskling! sa han med glimten i ögat och lockade fram ett förväntansfullt leende hos Madeleine.

Snart färdigpluggat?

Madeleine och Jonas har båda satsat mycket tid på sina studier de senaste åren. Jonas har en juristexamen och har pluggat på anrika Queen Mary-universitetet i London. Madeleine har snart pluggat ihop en magisterexamen med fokus på konstvetenskap och etnologi.

Jonas roade Silvia

Lika barn leka bäst heter det ju, och det här paret har mycket gemensamt, både vänner och intressen. Det hela blir inte precis sämre av att Jonas står så högt i kurs hos kungen och drottningen. Han smälter ju in så bra!
När Madeleine hade sin stora 25-årsfest på Ulriksdals slott i somras var det förstås Jonas som hade den givna rollen som drottning Silvias supertrevliga bordsherre.
Förlovningsprognos: Stabil. Men Madeleine har inte bråttom och våra hovkällor tror inte att hon kommer gifta sig före Victoria.

Av Jenny Alexandersson
Foto: Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar