Ensamheten tär på Madeleine – reser hem till Sverige

Ensamheten tär på Madeleine – reser hem till Sverige

Hemlängtan blev för svår – prinsessan reser till Sverige trots corona.
Kungliga accessoaren som Madeleine vägrar bära – här säger hon nej!
Slå på ljud

Isoleringen i Florida och det faktum att hon befinner sig 800 mil från sin familj och sina vänner har börjat tära på Madeleine. Enligt uppgifter till Svensk Damtidning har prinsessan nyligen ringt väninnorna i Stockholm med en enorm hemlängtan.Det amerikanska vardagslivet, som både hon och Chris trivdes så bra med, har inte alls varit sig likt de senaste månaderna. På grund av coronaviruset har Leonore, Nicolas och Adrienne inte kunnat gå på förskola.Och precis som alla andra har prinsessfamiljen inte kunnat umgås med andra familjer som de är vana vid – sociala sammankomster som är extra viktiga nu när familjen är så långt borta.Prinsessan Madeleines revansch – efter tuffa tidenLäs mer

Madeleines ensamhet i Florida

Under våren har Madeleine även missat flera kungliga högtidstillfällen; exempelvis pappa kungens födelsedag och nationaldagen. Det blev heller inget gemensamt kalas för kusinerna Estelle och Leonore, som står varandra så nära och som fyller år med bara tre dagars mellanrum.Och så är prinsessan förstås ledsen över att hon inte har hunnit bekanta sig med sin nya gudson, Alexis Thott, son till bästa vännen Louise ”Lussan” Thott.Prinsessan Madeleines flykt med ChrisLäs mer

Madeleine vill hem till Sverige

Prinsessan, som är en väldigt social person, har känt sig både ensam och utelämnad, erfar Svensk Damtidning. Hon har därför bestämt sig för att tillbringa hela sommaren på Solliden, även om det förstås får ske med social distansering till föräldrarna.

Madeleine har flera gånger pratat om sin hemlängtan i olika intervjuer. Hon har beskrivit att Sverige alltid kommer att ha en speciell plats i hennes hjärta och att somrarna på Öland är heliga. Oavsett om Chris kommer att behöver jobba så vill Madeleine vara på Öland med barnen i flera veckor. Utan avbrott.

Och nu när prinsessan äntligen har möjlighet att resa hem till Sverige och träffa sina nära och kära vill hon förstås passa på att hämta kraft på Solliden hos sin familj – så länge det bara går.