Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ernst August lunchar på Ibiza - med cigaretter och vin...

29 jun, 2012, 10:35 
Agneta Nisbeth
Annons

Precis som förra året semestrar prins Ernst August av Hannover på Ibiza. Vi får väl hoppas han inte åker in på sjukhus denna gång också.

Som ni kanske minns åkte prins Ernst August in på sjukhus förra sommaren efter kraftiga magsmärtor – som vanligt orsakade av hans drickande. Vid hans sida fanns då prinsens unga flickvän Simona som orsakat stora rubriker i Tyskland.

Ernst August är faktiskt fortfarande är gift med prinsessan Caroline, att de inte skilt sig än är en gåta. Dessutom har hans unga flickvän Simona arbetat som “modell” på en legal bordellkedja i Österrike…

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och nu är prinsen åter på semester i Spanien och på partyön Ibiza och det första han gjorde efter att ha anlänt till flygplatsen var att gå på krogen med sina vänner. Vi ser honom här efter att maten ätits upp och vinet druckits ur – med en cigg i handen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella pictures

Läs även:

Annons