Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ernst August har nu tillfrisknat - solar med flickvännen

03 aug, 2011, 10:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Förra veckan tvingades prins Ernst August av Hannover – prinsessan Carolines make – in på sjukhus under en resa på Ibiza. Nu är han åter på benen och fortsätter semestern med sin flickvän.

Annons

Förra året visade sig prins Ernst August ute med sin nya unga flickvän Simona för första gången. Det orsakade stort rabalder i Tyskland, inte bara för att han fortfarande är gift med prinsessan Caroline – utan också för att den unga Simona arbetade som modell på en legal bordellkedja i Österrike.

Akut sjuk

Det var också tillsammans med Simona som han reste till Ibiza med förra veckan för att njuta av sol och bad. Men så blev prinsen akut sjuk och tvingades uppsöka sjukhus – något som vi skrev om förra veckan.

Tillfrisknat

Men nu ser det alltså ut som Ernst August tillfrisknat så mycket att han åter orkar sola och bada med sin unga flickvän, som för övrigt sägs komma från en fattig del av Rumänien. Ni ser dem här tillsammans på Ibiza, bara några dagar efter att han skrivits ut från sjukhuset för en inflammation i bukspottkörteln.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

ALL OVER PRESS Rubrik: Ibiza, 31-07-11;Ernesto de Hannover y su novia Simone retoman sus tranquilas vacaciones tras su salida del hospital en la isla de Ibiza. IBIZA, 31-07-11 Ernest von Hannover and his girlfriend Simone, enjoyed some vacations after having been at the hospital, for a pancreatitis. ©RPS

Annons