Ernst August jr och Caroline på läktaren när Alexandra tävlade

caroline-ste

Prins Ernst August jr satt bredvid prinsessan Caroline häromdagen för att titta på sin halvsyster, “isprinsessan” Alexandra som tävlade i Europaungdoms-OS.

Här återförenas prinsessan Caroline med delar av sin tidigare familj. Nyligen sammanstrålade hon och Ernst August Jr, alltså maken Ernst August son för att se prinsessan Alexandra av Hannover tävla i Europaungdoms-OS. Prins Ernst August Jr, 32, är son till Chantal Hochuli och skandalprinsen Ernst August av Hannover och han är alltså halvbror med Alexandra.

alexandra-ste

Även om relationen mellan Caroline och Ernst August har havererat verkar det alltså som att halvsyskonen bibehåller sin relation. Caroline och Ernst August gifte sig 1999 och separerade efter tio år. Paret har aldrig skilt sig i juridisk mening men äktenskapet anses ändå vara över.

caroline-ernst-august-ste

Prins Ernst August och prinsessan Caroline på läktaren.

Ernst August Jr är till skillnad från sin far ett riktigt mönsterbarn som utbildat sig vid prestigeskolor i England och i New York och är i dag bosatt i London där han arbetar med finans. Junior driver också slottet Marienburg söder om Hannover. 15-åriga Alexandra är en riktig isprinsessa som tillbringar många timmar på sina konståkningsskridskor. I Europaungdoms-OS som i år hålls i Vorarlberg och Liechtenstein tävlar hon för Monaco.

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures