Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelle ledig från förskolan – se prinsessan på Te Deum

12 mar, 2018, 13:13 
Prinsessan Estelle har fått ännu en kusin nu när Madeleine och Chris fått sitt tredje barn, lilla Adrienne. Men Estelle var den enda av barnen som fanns på plats under dagens Te Deum.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har blivit trebarnsföräldrar, och nu har lilla Adrienne även hyllats med en tacksägelsegudstjänst, ett Te Deum. Och under ceremonin visade prinsessan Estelle hur duktig hon är, lite lätt tagen av dagens allvar.

För det var tydligt att det var en stor dag för Estelle också, hon hade fått ledigt från förskolan för att vara med och fira sin nyfödda lillkusin, dagens fyra dagar gamla huvudperson prinsessan Adrienne. Estelle nästan skuttade in, så förväntansfull och i fina flätor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men sen satt hon alldeles still, duktigt av en sexåring. Under eftermiddagen kommer hon även vara med när mamma Victoria ska fira sin namnsdag.

Foto Stella pictures

Annons