Estelle och Leonore stoppas – tråkiga beslutet för barnen

22 dec, 2022, 19:12 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Så tråkigt för kusinerna som inte träffats på månader.

Annons
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Adrienne, Leonore och Nicolas bor drygt 800 långa mil bort från resten av kungafamiljen. Det innebär att det förstås att de inte ses så ofta som de troligtvis hade hoppats.

Men i alla fall två gånger per år försöker Florida-familjen ta sig hem till Sverige. Under sommaren och i juletider. Och nu är de äntligen här igen.

Madeleine, Chris och barnen har nu varit på svensk mark i några dagar, och troligen umgåtts en hel del med sina nära och kära. Men snart skiljs de åt igen. Och för kusinbästisarna Leonore och Estelle är det troligen inte ett besked de gärna vill ha.

Kungen och Silvia återförenade med barnbarnen

De blir ett efterlängtat julmys för kungen och drottning Silvia som inte får chansen att träffa sina barnbarn särskilt ofta. Leonore, Nicolas och Adrienne kommer nämligen spendera julafton med sina morföräldrar.

Prinsessfamiljen på slottet förra julen.

Men det blir inget stort familjekalas. I en ny intervju med tyska Bild berättar Silvia att familjen kommer vara splittrad på julafton.

Annons

– De (Madeleine med familj, reds. amn) firar jul med oss. Kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip firar med sina svärföräldrar i år. Vi skulle också vilja ha dem med oss, men man måste vara rättvis, säger hon.

Estelle och Leonore splittras

Ja, Marie och Erik Hellqvist samt Ewa och Olle Westling vill förstås även de umgås med sina barn, svärdotter /svärson och barnbarn. För prinsessan Sofia och Carl Philip blir det alltså en jul i Älvdalen med småprinsarna, och Victoria och Daniel åker upp till Ockelbo med Estelle och Oscar.

Men det innebär ju också att Estelle och Leonore skils åt på självaste julafton! Däremot blir ju säkert Miami-familjen kvar i Sverige ett tag, så förhoppningsvis får de chans att umgås andra dagar.

Foto: TT

Annons