Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelle och Oscar överraskade alla – se bilderna från kungens stora fest!

14 sep, 2023, 19:18 

Prinsessan Estelle och prins Oscar stal modeshowen!

Annons
Estelle och Oscar stjäl showen – överraskar alla!Brand logo
Estelle och Oscar stjäl showen – överraskar alla!

Vilken fest!

Ja, när det äntligen var dags för Kungliga Operans jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater på torsdagskvällen var det en strikt uppklädd klädkod som gällde.

Och vilka klänningar vi fick se – kungligheterna bjöd verkligen på en riktig modeshow!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anländer till kvällens jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater med anledning av kungens 50-årsjubileum.
Kronprinsessan strålade i sin korallfärgade sommardröm!
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, Kronprinsessan Mary, kronprins Frederik och drottning Margrethe anländer till kvällens jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater med anledning av kungens 50-årsjubileum.
Vilka magiska klänningar!
Annons

Prinsessan Estelle och prins Oscar överraskade alla – se bilderna från kungens stora fest!

Gästlistan var lång och innefattade allt ifrån kungligheter till politiker. Statsminister Ulf Kristersson, talman Andreas Norlén, landshövding Anna Kinberg Batra, Finlands president Sauli Niinistö och Islands president Guðni Jóhannesson är bara några av gästerna.

Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans fru Birgitta Kristersson Ed anländer till kvällens jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater med anledning av kungens 50-årsjubileum.
Statsministerparet Ulf Kristersson och Birgitta Kristersson Ed matchade.

Dessutom var en hel del kungliga vänner till kungafamiljen på plats – däribland drottning Margrete, kronprinsparet Frederik och Mary, samt drottning Anne-Marie av Grekland.

Danmarks drottning Margrethe, drottning Anne-Marie av Grekland, danmarks kronprinsessa Mary och kronprins Frederik, samt prinsessan Madeleine och Christopher O'Niell anländer till kvällens jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater med anledning av kungens 50-årsjubileum.
Drottningholm var fullt av kungligheter från hela Europa!

Det var en fantastisk överraskning att se både prins Daniels och prinsessan Sofias föräldrar på plats för det stora firandet, samt även Chris O'Neills mamma Eva O'Neill!

Annons
Prinsessan Sofias föräldrar Marie Hellqvist och Erik Hellqvist, samt prins Daniels föräldrar Ewa Westling och Olle Westling anländer till kvällens jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater med anledning av kungens 50-årsjubileum.
Marie Hellqvist och Erik Hellqvist, samt Ewa Westling och Olle Westling såg ut att vara på mycket gott humör!
Eva Maria Walter, mamma till Chris O'Niell, anländer till kvällens jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater med anledning av kungens 50-årsjubileum.
Chris mamma Eva O'Neill och Silvias brorson Patrick Sommerlath.

Men prinsessan Estelle och prins Oscar var helt klart de som stal showen! Barnen överraskade alla när de dök upp hand i hand, i sina fantastiskt fina kläder.

Prinsessan Sofia, prins Carl Philip och prinsessan Estelle anländer till kvällens jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater med anledning av kungens 50-årsjubileum.

Faktum är att Estelle bar en grön tyllklänning från H&M Conscious Collection som vi tidigare sett Victoria i!

Estelle fick låna en klänning av Victoria!
Annons