Estelle och Oscar – så olika som två syskon kan bli

22 nov, 2020, 20:11 
https://image.svenskdam.se/13226647_10153503175236691_5185609901459437238_n.jpg.jpg?imageId=6152543&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Ellen Myrgård Lindén
prins oscar prinsessan estelle
Prins Oscar och prinsessan Estelle påminde mycket om varandra när de var bebisar men under årens lopp har de vuxit upp med två helt olika personligheter.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 47?
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 47?

Vissa syskon är rena spegelbilderna av varandra medan andra har helt olika personligheter. Estelle och Oscar är exempel på ett syskonpar som inte delar särskilt många egenskaper. Syskontycke har de förstås men när de följer med sina föräldrar "på jobbet", och möter svenska folket, i konungens tjänst uppför de sig helt olika.S

Estelle avverkade ju sitt första egna prinsessuppdrag redan vid nyss fyllda två och stod stolt på torget i Linköping och tog alla tanter och farbröder i hand. Prins Oscar tycks än så länge ställa sig något mer tveksam till det kungliga strålkastarljuset, han ger helt enkelt intryck av vara en lite mer blyg viol i stora folksamlingar.

Prins Oscar skiljer sig från prinsessan Estelle

När vi fick se prins Oscar på Solliden, för några år sedan, släppte han dock loss – rejält! Anledningen? En fotboll! Oscar älskar att leka med bollar och så fort stundens allvar förvandlas till en rolig lek verkar lillprinsen ha lättare att slappna av. Estelle däremot är med på de kungliga noterna, från start till mål. Prinsessan svarade till och med på journalisternas frågor när Victoria fyllde 40 år och firades med en stor ceremoni i Stockholm. Minns ni?

prins oscar och prinsessan estelle är så olika som två syskon kan bli

Hursomhelst. Det här året har Estelle och Oscar haft en otrolig glädje av varandra. I takt med att coronaviruset fick fäste i Sverige ställdes även syskonens roliga resor till Ockelbo in. Hagabarnen älskar att åka till farmor Ewa och farfar Olle men de senaste månaderna har de istället fått hitta på aktiviteter hemma på Haga. Och det har säkert varit mysigt att få sin mamma och pappa hemma, mer än vanligt.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar