Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelle och Oscars stora glädje – nu händer det!

06 sep, 2023, 17:31 

Prinsessan Estelle och prins Oscar har något riktigt kul att se fram emot.

Annons
Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!Brand logo
Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!

Prinsessan Estelle och prins Oscar är verkligen mamma Victoria och pappa Daniel upp i dagen!

De är inte bara lika sina föräldrar till utseendet, utan även till sättet. Båda två har samma lugna och varma framtoning som både kronprinsessan och prinsen alltid haft.

Ett stort intresse hos kronprinsessparet som förts vidare till barnen är det stora intresset för sport! Det har under de senaste åren blivit tydligt att Estelle och Oscar både älskar att idrotta själva och även heja på Sverige i olika sporttävlingar.

Annons
Kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip, prinsessan Estelle och prins Oscar tar emot VM-bronsmedaljörerna i fotboll på slottet.
Oscar och Estelle älskar fotboll!

Prinsessan Estelle och prins Oscars stora glädje – nu händer det!

Sommaren 2016 grundade kronprinsessan och prins Daniel organisationen Generation Pep – med en vision om att alla barn och unga i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Varje år anordnar organisationen, tillsammans med Kungliga Hovstaterna, Solna Stad och AIK Friidrott, "Pep-dagen" i Hagaparken. Här får barn i olika åldrar prova på massvis med olika roliga aktiviteter – bland annat prins Daniels lopp.

Annons
Prinsessan Estelle på Pep-dagen i Hagaparken, Stockholm 2022-09-18
Pep-dagen är fantastiskt kul för alla barn!

Givetvis brukar kronprinsessparet vara på plats under dagen och under de senaste åren har både Estelle och Oscar deltagit i aktiviteterna tillsammans med sina vänner.

Prins Oscar springer Prins Daniels lopp på Pep-dagen i Hagaparken, Stockholm 2022
Prins Daniels lopp är höjdpunkten på dagen!

Det är tydligt att detta är en dag fylld av glädje och spännande utmaningar som barnen troligtvis ser fram emot i flera veckor innan.

På söndag den 10 september är det äntligen dags för årets Pep-dag, vilket förstås kommer bli otroligt kul för Estelle, Oscar och alla andra barn!

Annons