Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessa på napp-jakt

11 okt, 2015, 12:44 
Annons
nicolas

Prins Nicolas har sin mammas gener. Den söta prinsen uppskattar vare sig vatten på huvudet eller att bäras av prästerna!

Det är Tacksägelsedagen och prins Nicolas kan i framtiden säga tack till kusin Estelle. Nicolas grät utan hejd efter att ha fått vatten på huvudet, och verkade aldrig vilja sluta. Som tur är finns alltid en hjälpande kusin! Prins Carl Philip mimade ordet “napp” till barnvakt Åse, som småsprang iväg. Och snart därefter kom prinsessan Estelle utspringande ur de privata delarna av kyrkan med nappen, med snabba lackskor på fötterna som klackade över stengolvet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-

Hjälpmedlet fungerade dock bara en kort stund innan sötnosen började gråta igen!

Annons
Leonore-2

Lilla Leonore hittade sin napp och kände lite på den mjuka mattan under ceremonin som inte var allt för skojig för en liten flicka, prinsessan föddes som bekant den 20 februari 2014.

estelle

Av Margreta Gotthardsson

Foto: TT

Annons