Estelle skadad – Victoria ställer in Aris begravning

Estelle skadad – Victoria ställer in Aris begravning
Prinsessan Estelle har brutit benet under familjens skidvecka i Alperna. Nu ändrar familjen om i sina planer framöver.
Annons


Efter jul har kronprinsessfamiljen som tradition att resa till någon snöfylld skidort, ofta i Alperna eller norska Trysil. Så även i år. Men just denna semester slutade på ett sätt som alla föräldrar räds. Prinsessan Estelle föll och har fått en fraktur i ena smalbenet, vilket Aftonbladet var först att rapportera om.

Annons

– Hon är gipsad och mår i övrigt bra, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till tidningen.

Victoria missar Aris begravning

Olyckan ska enligt hovet ha inträffat för några dagar sedan, och familjen valde att trots detta fortsätta sin semester med prinsessan i gips. Däremot har andra planer förändrats i samband med detta. Kronprinsessparet har beslutat att Victoria behöver stanna hemma hos Estelle, och därmed missa begravningen för Ari Behn som äger rum under dagen, den 3 januari klockan 13.00. Därmed blir det alltså prins Daniel som själv tar sig till Oslo under morgonen.

Annons

TT


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Estelle skadad – Victoria ställer in Aris begravning”

 1. Bettan skriver: 3 januari, 2020

  Jaha ännu en hemlig miljö vänlig semester 😊. Vad sysslar hovets presstjänst med, om allt är privat och hemligt. Mer åtstramningar behövs i apanaget.


 2. ancibergfeldt skriver: 3 januari, 2020

  Victoria kunde åka med Daniel, dom får ju flyga tur och retur!

  Krya på dig Estelle! Som tur är så
  läker skador fortare hos barn.


 3. ancibergfeldt skriver: 3 januari, 2020

  Barnflickan är säkert med i
  Alperna , och kan passa barnen.


 4. charlotte skriver: 3 januari, 2020

  Oavsett om Estelle har brutit benet så är det rätt social kod att bara Daniel kommer. Inga andra tronföljare kommer till begravningen vad jag sett. Ingen från Danmark. Victoria kanske har besökt Märtha privat


  1. josefin skriver: 3 januari, 2020

   nu pàstods det ju att det var väninnan Victoria, inte KP Victoria, som skulle stötta väninnan Märtha Louise. men det var nog hittepà journalistik.


  2. konsttanten skriver: 4 januari, 2020

   Charlotte: Förnutftig kommentar från dig, som vanligt.


 5. Birthe Vejrum skriver: 3 januari, 2020

  Nogle få timer uden mors tilstedeværelse kan en frisk pige som Estelle sikkert klare.


 6. josefin skriver: 3 januari, 2020

  Ja sà var det med det djupa vänninestödet fr Viktoria. Naturligtvis tas Estelle lika väl om hand av sin far som av sin mor sà hade ju KP kunnat bibehàlla sitt rar väninnestöd. Nu säger föralldel hovets info person Tegel att han inte känner till att Norge planen ändrats pga Estelles gips sà kanske var det väninnegulligullet en fabel.


  1. Kristiina från Turku skriver: 4 januari, 2020

   Vi vet inte hur nära vänner Victoria och Märtha Louise är idag. Pressen kan skriva vad de vill. De kan ha varit nära när de var yngre men nuförtiden Victoria och Daniel är väldigt nära med Haakon och Mette-Marit, de har semester med dem i Norge och Sverige, Haakon och MM är faddrar till Estelle och Oscar och Victoria är gudmor till Ingrid Alexandra. Ja, Victoria och Daniel kände Ari och gillade honom, men Victoria behövde inte flyga till Oslo för att trösta Märtha Louise, hon har hela sin familj och Aris familj där. Daniel var det rätta valet att delta i Ari’s begravning, han var inte längre medlem i kungafamiljen. Förmodligen skulle Victoria inte ha deltagit i begravningen trots att Estelle inte hade haft sin olycka.


 7. josefin skriver: 3 januari, 2020

  Svensk syntax: Nej KP ställer inte in Ari Behns begravning – begravningen fortskrider som vanligt med eller utan KP. KP ställer in sitt deltagande i sagda begravning. Det är faktiskt en helt annan sak.


 8. Gilla skriver: 3 januari, 2020

  Synd om p. Estelle. Tur att det inte var p. Madeleine som fick sälla in, man är mer förlåtande när det gäller k.p Victoria.


 9. caterine skriver: 3 januari, 2020

  Tyckte jag läste att V skulle åka till Norge och “stötta” Aris f d fru? Nu har hon i stället varit utomlands och åkt skidor?


 10. Ingrid skriver: 4 januari, 2020

  Att hedra någon vid en begravning kan man göra En gång, att trösta ett barn kan man göra många gånger.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar