Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Estelles beteende på Öland med kusinen Leonore – är precis som man trott

03 jul, 2024, 16:00 
Prinsessan Estelles och prinsessan Leonores stora glädje – när de återförenas på Öland.
Annons
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!Brand logo
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!

Prinsessan Estelle jublade på Haga när det stod klart att prinsessan Madeleine med familj flyttar till Sverige. För det var då hon blev varse om att det skulle bli betydligt lättare att umgås med kusinerna: prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Estelle och Leonore har alltid haft en väldigt fin relation, vilket kanske inte så konstigt med tanke på att de är relativt nära i ålder och har gemensamma intressen.

På sommaren brukar hela kungafamiljen samlas på sitt älskade Öland. Då passar självklart Estelle och Leonore på att leka av sig och tillbringa en hel del tid vid varandras sida.

Annons
Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore
Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore är väldigt nära varann.Jonas Ekströmer/TT

Leonores sommar med Estelle

Drottning Silvia har talat varmt om barnbarnens somrar på Öland. Hon älskar när hela gänget är samlat och det är full ös i huset, något det garanterat blir även i sommar.

– Det finns en viss ritual. Den börjar med hönsen och går sedan över till hästen och sedan tillbaka igen. Det älskar barnen. Sedan brukar kungen lägga nät med Estelle, har Silvia sagt till Expressen.

Då samlas familjen på Öland

Kungaparet är just nu på plats på Öland. Däremot väntar de fortfarande på att resterande familjemedlemmar ska ansluta, något som kommer att ske i anslutning till Victoriaveckan.

Annons

– Hela familjen kommer att samlas på Öland så småningom, men det är inte förrän i mitten på juli, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Räkna med att det är en glad kungen och Silvia som då välkomnar sina älskade barnbarn!

Drottning Silvia med sina älskade barnbarn
Drottning Silvia med sina älskade barnbarn.Sara Friberg / Kungl.Hovstaterna

Foto: TT

Annons