Estelles klänning på Victoriadagen – här är prislappen

Estelles klänning på Victoriadagen – här är prislappen

Hela kronprinsessfamiljen var så välklädda på Victoriadagen – nu kan vi berätta vilken klänning Estelle hade på sig!
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria fick mycket uppmärksamhet för sin vackra sommarklänning signerad By Malina som hon bar på sin födelsedag, men hon var inte den enda som klätt upp sig lite extra dagen till ära. Även Estelle bar en designerklänning, men från det franska märket Bonpoint.

Hennes klänning var i vackert vitt tyg med ett ljust och diskret blommigt mönster, den passade perfekt till den somriga julikvällen, och med en puderrosa kofta och vita ballerinasandaler som passade perfekt till klänningen var Estelle så söt under kvällen!

Victoriadagen 2020

Estelles klänning från Bonpoint – inte för dig med liten budget

Just nu är den exakta klänningen Estelle bar utsåld på hemsidan, men det finns en liknande i samma fina mönster som den som Estelle bar på Victoriadagen, och den är på rea! Just nu går den loss för ungefär 2300 kronor.

LÄS MER: Galna prislappen på Estelles klänning

Det är inte första gången plagg från Bonpoint valts ut till Estelle. Varumärket grundades i Frankrike 1975 och enligt sin beskrivning på hemsidan skapar de ”klassiska, lekfulla kläder som älskas av både barn och föräldrar”. Med sina ”trollbindande tryck och detaljerade broderier” är varje plagg från Bonpoint ett uttryck för Parisisk elegans. Men det är inte i den mest tillgängliga prisklassen. De lite billigare varianterna kostar ungefär 2000 kronor, medan de finare coutore-varianterna kostar upp till 10 000 (!) kronor på Bonpoints hemsida.

Estelle och Oscar

Förra sommaren bar Estelle den här fina Bonpoint-klänningen på en fotografering! Foto: Kungliga Hovstaterna

Prinsessan Estelle bar en klänning av en fransk lyxdesigner.

Även denna fina klänning som Estelle bar på en teateruppsättning till drottning Silvias 70-årsdag är från Bonpoint.