Estelles relation med kusinen Leonore kan den förändras

estelles och leonores olika liv

Estelle är kusinen Leonores stora idol. Men nu dröjer de innan de kan träffas.

De kungliga kusinerna Estelle och Leonore är två riktiga bästisar. De älskar att leka tillsammans och springa ifrån småbrorsorna Oscar och Nicolas.

Victoria och Madeleine har varit otroligt måna om att deras barn ska få en så nära relation så möjligt, trots det långa avståndet. Kronprinsessan och Estelle var till exempel två av de första personerna som fick träffa prinsessan Leonore när hon var nyfödd i New York.

Estelle och Leonore är riktiga bästisar

De har fortsatt hålla kontakt, även nu när Madeleine och Chris återigen har flyttat till USA, och delstaten Florida. De talar ofta med varandra i telefonen och låter barnen visa upp leksaker för varandra, via FaceTime.

Estelle pussar på Leonore. Fins kusiner!

Estelle har varit Leonores stora idol ända sedan hon var liten.

Men nu är det lång tid sedan Estelle och Leonore träffade varandra. Faktum är att de inte har lekt tillsammans sedan i december. På grund av coronaviruset har Victoria inte kunnat ta med sig barnen och flyga till Madeleine och Florida-familjen har heller inte vågat sig hem till Sverige.

Kan inte träffas under coronakrisen

Både systrarna och kusinerna hade förstås sett fram emot en härlig familjesommar på Solliden. Kungafamiljen brukar semestra på Öland i fyra veckor, varje sommar. Men i år är det ytterst oklart om Estelle och Leonore kommer att kunna springa iväg på sina utflykter längs de kungliga ägorna. Hovet kan inte ge besked om när Madeleine och familjen kommer hem nästa gång och Utrikesdepartementet avråder svenskarna från onödiga resor utomlands.

Kungens födelsedag

“Vad gör Estelle nu?”

Frågan är vad det här kan göra med bästiskusinernas relation på sikt. Dröjer de för länge innan de ses kanske de kommer att vara en aning blyga inför varandra. Samtidigt vet vi att Estelle är en kavat 8-årig, som med största sannolikhet kommer att hitta på någon rolig kusinlek – så fort de träffas!

Foto: TT