Estelles show i nya videon – visar upp oväntade talangen

Prinsessan Estelle visar nu upp sin dolda talang och imponerar på många.

Nyligen släppte Generation Pep en ny video där kronprinsessfamiljen presenterade organisationens senaste initiativ, Digifritids. Generation Pep har tillsammans med Rädda Barnen gjort en plattform vid namn Digifritids. Plattformen är anpassad för barn i låg- och mellanstadieåldern och där finns fullt av tips för olika sorters aktivering.

Victoria, Daniel, Estelle och Oscar valde att visa upp Digifritids på ett lite roligare vis. Man får se hela familjen sitta i soffan hemma på Haga en typisk vardagseftermiddag när Estelle plötsligt visar upp sina skådespelarkunskaper. Hon säger plötsligt att hon har tråkigt och ber familjen att hitta på något tillsammans. När Victoria frågar Estelle om hon har något förslag på vad de kan göra, kommer Estelle på att hon hört talas om just Digifritids och instruerar därefter Oscar att välja aktivitet.

503 Service Unavailable

Visst märks det att Estelle har fått inövade repliker inför inspelningen, men hon gör det såpass bra att man kan tro att hon har en skådespelarkarriär framför sig! En dag i framtiden kommer ju Estelle att bli drottning av Sverige, och hon visar redan att hon är social, framåt och påhittig.

Prinsessan Estelle är redan van framför kameran

Det är dessutom inte första gången vi får se prinsessan Estelle “in action”, när prins Daniel skulle göra reklam för Pep-dagen i september 2019 flikar Estelle in en kommentar. När påskhälsningen från hela kungafamiljen kom i våras märktes det tydligt att det var bestämt sedan tidigare att Estelle skulle visa upp sitt påskkort som hon målat dagen till ära. Kanske finns det en baktanke med det hela, att Victoria vill att Estelle ska bli så bekväm som möjligt framför kameran redan nu. Ju tidigare, desto bättre! Snyggt jobbat, Estelle!