Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles speciella plan med kusinerna på Solliden – stora önskemålet

05 jul, 2023, 11:30 
Samuel Björn
Prinsessan Estelle, hennes kusiner, drottning Silvia och prinsessan Sofia
Solliden Sessions pågår mellan den 12 juli och 5 augusti.

I sommar har Estelle och hennes kusiner blivit utlovade en träff med den omåttligt populära artisten...

Annons
Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!Brand logo
Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!

Nu är det åter sommar(!), och vad är inte ett bättre tecken på det än att den svenska kungahuset åter ska vallfärda till Öland för att ta sin välförtjänta semester. För tredje året i rad innebär också sommaren Solliden Sessions, konserterna som kungahuset är med och anordnar på Solliden slott.

Barndomsidolen

Konserterna lockar publik i alla åldrar och för alla smaker.

– Vi vill ha en stor bredd så att vi träffar så många målgrupper som möjligt, berättar Patrik Krall, Konsertproducent för Solliden Sessions.

En målgrupp som absolut träffades av årets artister är de yngsta i kungahuset. Patrik Krall berättar att Estelle, Oscar och deras kusiner verkligen såg fram emot en specifik gäst inför sommaren.

Annons

– Jag vet ju att en del av familjens barn var så lyckliga över att Theoz ska komma, berättar han.

Den 17-årige Influencern som nyligen blivit mer känd som artist genom sina två framträdanden i Melodifestivalen 2022 och 2023 har en stor följarskara bland Sveriges barn.

Theoz uppträdde även under nationaldagsfirandet på Skansen 2022.

Likaså verkar han ha bland de yngre i kungahuset. Partik Krall berättar nämligen att han har fått ge ett löfte till Estelle och hennes kusiner den 26 juli då Theoz kommer för att uppträda på slottet.

– Jag har blivit tvungen att utlova en träff...säger Partik och skrattar till lite.

– Nej men jag har utlovat en träff och sagt att barnen ska få träffa Theoz när han kommer för det var ett stort önskemål.

Kungahuset är med och sätter programmet

Patrik Krall berättar att man anordnar konserterna ihop med kungahuset och att de därför naturligt har mycket att säga till om.

– De har ju önskemål och tankar och vi har tankar och önskemål. Konserterna görs ju i samråd så de får absolut vara med och tycka. Vi är ju två parter kan man säga så när vi sätter programmet så gör vi det tillsammans, berättar han.

Solliden Sessions består av tolv olika kvällar med framträdanden från några av Sveriges största artister. Sommaren startas igång av den Så mycket bättre aktuella Sanne Salomonsen 12 juli och avslutas med Lasse Stefanz 5 Augusti.Annons