Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles stora skillnad från Oscar – därför är de så olika

29 jun, 2020, 17:00 
En liten prinsessa och en ännu mindre prins – vad gör Estelle och Oscar så olika?
Annons
Tillbakablick: Estelles första kungliga uppdrag!Brand logo
Tillbakablick: Estelles första kungliga uppdrag!

Alla som har syskon vet att de på vissa sätt kan vara ens egen spegelbild, men i andra sammanhang så olika som det bara går att bli. Så verkar onekeligen vara fallet för prinsessan Estelle och prins Oscar, som än så länge visat upp helt olika personligheter.

Estelle, har som mamma Victoria alltid tagit sin roll som prinsessa och representant för Sverige på allra största allvar redan från en mycket ung ålder. Prinsessan som nu har hunnit bli åtta år gammal gjorde sitt allra första uppdrag när hon bara var två år gammal, och har synts regelbundet i officiella sammanhang sedan dess, även om det inte blir alltför ofta.

Prinsessan Estelle var bedårande söt när hon invigde den nya sagostigen utanför Linköping för sex år sedan.
Prinsessan Estelle var bedårande söt när hon invigde den nya sagostigen utanför Linköping för sex år sedan.

Prinsessan Estelle är bekväm i alla lägen

Ända sedan första stund har vi fått se en liten prinsessa som betett sig exemplariskt och med ett leende på läpparna har entusiasmen varit smittande! Det är imponerande av en så ung flicka, men vi får gissa att Victoria med de egna erfarenheter hon har av att ha gjort samma sak när hon var barn guidar sin dotter med varsam hand i representationens värld.

Det är inte alltid vi får se lille prins Oscar showa loss, men när bollen åkte fram på Victoriadagen förra året kunde han inte låta bli.
Det är inte alltid vi får se lille prins Oscar showa loss, men när bollen åkte fram på Victoriadagen förra året kunde han inte låta bli.

Prins Oscar har vi inte sett lika mycket av, självklart för att han bara är fyra år gammal än så länge, men han verkar också vara lagd åt det lite mer försiktiga hållet. Han är inte den första att kliva fram och showa inför kamerorna, även om några såna ögonblick har glimtat fram. Än så länge verkar han trivas bäst med att ha sin största trygghet i närheten, det vill säga någon av hans föräldrar.

Än så länge har vi inte sett den lilla prinsen i ett officiellt uppdrag för kungahuset, och vi är övertygade om att den dagen det sker kommer det vara för att hans föräldrar anser att han är hundra procent redo för det!

Foto: TT

Annons