Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles val på nya bilden - detaljen är tillbaka!

24 jan, 2017, 13:52 
Agneta Nisbeth
Ser du?
Annons
ny-bild-prins-oscar

”Estelle-rosetten” är tillbaka! Under sina första tre år i livet hade Estelle nästan alltid en liten rosett i håret, men det senaste året har signatur-accessoaren lyst med sin frånvaro. Istället har lillsessan haft en inbakad fläta på vänster sida, precis där rosetten brukade sitta. Men den nya bilden på kronprinsessfamiljen visar att hon nu har återvänt till sin ursprungliga trendfrisyr. Och den här gången är rosetten cremefärgad.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

”Estelle-rosetten” blev ett begrepp för några år sedan när Estelle alltid bar spännen med rosetter i håret och under en period såldes tiotusentals rosetter till föräldrar som inspirerades av prinsessans stil. Kanske ökar efterfrågan nu igen?

Annons
Estelle utan rosett men med fläta under prins Alexanders dop i september.
Estelle utan rosett men med fläta under prins Alexanders dop i september.

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Kungahuset.se/Kate Gabor, Kungahuset.se/Anna-Lena Ahlström, IBL.

Annons