Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Eugenies och Beatrices vilda partynatt

22 nov, 2009, 11:54 
Agneta Nisbeth
Annons
Partysessorna Eugenie och Beatrice på språng.
Partysessorna Eugenie och Beatrice på språng.

Prinsessorna Beatrices och Eugenies säkerhetsbevakning har hamnat i blickfånget igen, då de nyligen besökte ett vilt partaj EFTER att polisen försökt stänga ner det…

Systrarna Beatrice och Eugenie anlände med sitt säkerhetsentourage till Halloweenfesten i västra London klockan halv två på natten – två timmar efter att polisen beordrat att den skulle avslutas, efter klagomål från grannarna. Många lydde ordern, men inte alla – ungefär 100 festdeltagare stannade kvar och tillsammans med sessorna partade de på ända till femtiden på morgonen. Det förekom sång, dans, drickande och rökande till och med på gatan utanför huset. 45 flaskor vodka och champagne värd tusentals kronor tömdes, och ytterligare 500 pund spenderades på alkoholleveranser efter att baren började torka ut. En av de klagande granarna sa att oväsendet var fruktansvärt och att deras vädjan om att tysta ner det var förgäves: “Det var som en gatufest”.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessornas vakter kritiseras

Enligt en av deltagarna höll Beatrice, 21, en väldigt låg profil, satt mest och pratade med sin pojkvän och drack inte alls, medan Eugenie,19, å andra sidan partajde hårt och svängde sina lurviga hela natten. Många av hennes vänner från Newcastle-universitetet, där hon läser engelska och konsthistoria, var där. Beatrice läser idéhistoria på Goldsmiths i London.

Båda sessorna har kritiserats för sin dyra säkerhet, de har två Scotland Yard-vakter var, vilket kostar skattebetalarna 250 000 pund.

Föredrar obskyra partyn

Även prinsessornas pojkvänner var med på festen; Eugenies pojkvän är Richard Bransons brorson Otto Branson och Beatrices kärleksintresse heter Dave Clarke. Festen, som annonserats på Facebook, organiserades av “high-society”-eventbolaget SilverBack Events, vilka även brukar arrangera ravepartyn. Både Eugenie och kusinen prins Harry, som bägge är glada festprissar, föredrar privata fester och raves framför flotta societetsnattklubbar i Londons lyxkvarter. De gillar anonymiteten de får genom att gå på lite mer obskyra ställen. Harry har besökt flera raves, ofta förklädd i peruker och annat, och det var flickvännen Chelsy Davy som introducerade honom i detta. Hon är känd för sitt vilda partajande sen tiden som student på Leeds University.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL

Annons