Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Eugenies privata bild – bryter tystnaden

11 feb, 2020, 10:00 
AvRed Aktionen
Princessan Eugenie firar sin systers annalkande bröllop med en barndomsbild som hon lägger upp på Instagram.Systern Beatrice och kärleken Edoardo Mapelli Mozzi ska gifta sig i maj – det fjärde kungliga bröllopet i Storbritannien på två år.
Annons

Flyttnytt, slädkärlek och långjul – här är veckans snackisarBrand logo
Flyttnytt, slädkärlek och långjul – här är veckans snackisar

Princessan Beatrice av Storbritannien ska gifta sig med sin kärlek Edoardo Mapelli Mozzi den 29 maj. Det meddelade brittiska hovet i veckan.

Beatrices syster Eugenie firar nyheten på sitt sätt. På sitt Instagram-konto lägger hon upp en bild på systrarna tillsammans och skriver:

“Hon är så exalterad… I dag meddelade familjen att Beatrice ska gifta sig med Edo den 29 maj 2020. Väldigt stolt över detta ögonblick”.

Bilden är från 1993 och visar systrarna tillsammans vid en bröllopsceremoni. Det var systrarnas barnflicka som gifte sig och Beatrice, som står i förgrunden, ler stort och håller i en blomsterkrans.

Princessan Eugenie la upp den fina bilden på Instagram.

Eugenie ser inte lika road ut – men är lika fin i blomsterkrona och vit klänning.

Bryter tystnaden

Det är Eugenies andra inlägg på Instagram sedan hennes pappa prins Andrews katastrofintervju med BBC. I intervjun som sändes den 16 november försökte Andrew bortförklara sin vänskap med den dömde sexbrottslingen Jeffrey Epstein. Ilskan i Storbritannien var total efter tv-sändningen och Andrew har sedan dess tagit paus från sina offentliga åtaganden.

Bröllopet mellan Beatrice och “Edo” kommer ske i Chapel Royal, ett kapell nära Beatrices bostad och platsen där drottning Victoria och prins Albert gifte sig 1840, enligt BBC.

Det blir en sparsmakad ceremoni jämfört med vissa av de kungliga jättebröllop som Storbritannien firat de senaste åren.

De senaste tre kungliga bröllopen – mellan Harry och Meghan, Eugenie och Jack Brooksbank, och Gabriella Windsor och Thomas Kingston – ägde alla rum i St. George’s Chapel vid slottet Windsor.

Foto: TT

Annons