Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Eugenies revansch – hyllas mer än Meghan

12 okt, 2018, 15:08 
Margareta
Under årens lopp har prinsessan Eugenie haft svårt att hitta sin roll och ofta kritiserats av det brittiska folket, utan någon egentlig anledning. Men nu har hon omvänt folket!
Annons

Alla drog efter andan. Vilken klänning! Traditionell men ändå speciell. Snitt som passade prinsessan Eugenie perfekt! Och mönstret som flödade över tyget var romantiskt vackert. Just i detta nu skapade prinsessan Eugenie en ny klänningstrend i bröllopskretsar!

Vilket släp! Prinsessan Eugenies brudklänning var magnifik!
Vilket släp! Prinsessan Eugenies brudklänning var magnifik!
Vackra Eugenie!
Vackra Eugenie!

Prinsessan Eugenie har aldrig varit varken hyllad eller speciellt älskad av britterna. Och inför bröllopet fick hon mycket kritik. Folket ville inte behöva betala för något när det gällde detta kungliga bröllop.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Eugenie hade själv bett om en klänning med låg rygg.
Prinsessan Eugenie hade själv bett om en klänning med låg rygg.

Men när dagen äntligen var här, den 12 oktober, kom hennes revansch. 10 000 personer hade samlats utanför St. George’s Chapel. Bara det skulle kunna göra vem som helst rörd! Men succén kom i samma stund som bruden steg ut ur bilen och skred upp för stentrappan.

Klänningen var magisk. Tiaran var spektakulär. Och håret var fantastiskt.

För fem månader sedan, när Meghan gifte sig i samma kyrka, blev många besvikna över hennes val av brudklänning. Och Meghans håruppsättning sågades hårt. Men till skillnad från henne gjorde nu Eugenie revansch. Efter år av kritik hyllades hon! Och detta under hennes livs största dag!

Annons
Prinsessan Eugenie under vigselceremonin.
Prinsessan Eugenie under vigselceremonin.

Klänningen skapades av Peter Pilotto och Christopher De Vos för märket Peter Pilotto. Eugenie och designern har träffats förr när de båda deltog vid ett event för kvinnors rättigheter. Klänningens låga rygg var en speciell önskan från prinsessan Eugenie och mönstret på tyget består av olika motiv som betyder något alldeles extra för prinsessan, närmare bestämt en tistel som symboliserar Skottland, vitklöver för att hylla familjen Ferguson och en York-ros som symboliserar parets hem.

Annons

Även skorna var självklart specialgjorda. De skapades av Charlotte Olympia och är gjorda i vitt satin med klack och öppen tå. Fina, men ovanligt för en kunglighet att visa tårna under sin bröllopsdag!

Prinsessan Eugenie blir ledd av sin far till altaret.

I håret bar prinsessan diademet Greville Emerald Kokoshnik Tiara, som drottning Elizabeth lånat ut till Eugenie. Alltså inte samma tiara som mamma Fergie bar under sitt bröllop, som så många gissat på! Och de gröna smaragderna matchade vackert prinsessans ögon!

Annons
Greville Emerald Kokoshnik Tiara satt i håret.
Greville Emerald Kokoshnik Tiara satt i håret.

Bakom blomsterbuketten stod Patrice Van Helden Oakes och visst var den vacker! Bland annat fanns det liljekonvalj och tistel i buketten. Blommor som passade perfekt till den mäktiga, vita klänningen!

Foto TT

Annons