Eugenies speciella krav inför bröllopet: "Plastfritt"

I oktober blir det en ny kunglig vigsel då prinsessan Eugenie gifter sig med sin fästman Jack Brooksbank. Nu har vi fått fler detaljer om bröllopet.

Vi har tidigare berättat att prins Andrews och Sarah “Fergie” Fergusons ena dotter, prinsessan Eugenie och blivande maken Jack Brooksbank tänkte kopiera prins Harrys och Meghans bröllop. Först gifter de sig i samma kyrka, de ska också bjuda in allmänheten till Windsor Castle för att titta på vigseln via tv-skärm och sedan ska det nygifta paret åka häst och vagn genom samhället. Precis som hertigparet av Sussex.

Men nu har vi fått veta ännu lite mer om bröllopet, paret har nämligen blivit väldigt miljömedvetna.

– Vårt hem är just nu helt plastfritt, så det vill vi också att vår bröllopsfest ska vara, säger Eugenie i en intervju hon och systern prinsessan Beatrice gjort för tidningen Vouge.

Visserligen har prinsessan Eugenie all hjälp hon kan få inför planeringen av bröllopet, men mamma Fergie vill säkert också vara med på ett hörn.

– Det är lite stressigt nu med all planering, du vill ju att allt ska bli helt perfekt. Men så får du ju tänka på att det viktigaste ändå är att du gifter sig med den människan du älskar allra mest i hela världen och allt annat blir då oviktigt, säger den blivande bruden i intervjun.

Läs mer: Prinsessan Eugenie talar ut om sjukdomen

Foto: Stella Pictures