Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Eva O'Neills förändring i relationen med Madeleine – nya bilden visar sanningen

07 jul, 2023, 21:22 

Här dyker prinsessan Madeleine upp med svärmor Eva O'Neill!

Annons

Mystiken kring Eva O'Neill tycks aldrig ta slut. Likt sonen Chris O'Neill trivs hon inte i det kungliga rampljuset och därför är det väldigt sällan vi får se prinsessan Madeleines svärmor.

7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Trots att hon beskrivs som ett societetslejon, med kontakter i både den svenska och brittiska kungavärlden, är det mycket man inte vet om Eva O'Neill – och gåtan om henne tycks förbli olöst.

Bakgrunden är så hemlighetsfull att det inte går att fastställa helt säkert hur gammal hon är, eller var hon kommer ifrån. Orten Karlovy Vary i Tjeckien har dock pekats ut som trolig födelseplats.

Eva O'Neill
Eva O'Neill syns sällan i kungliga rampljuset.

Så är gåtan Eva O'Neill egentligen

Så när Eva O'Neill väl dyker upp är det så klart extra roliga nyheter! Chris mamma är ett sant proffs i kungliga sammanhang och det är tydligt att hon verkar trivas bland det lite ”finare folket”.

Annons

Johan T Lindwall, Svensk Damtidnings chefredaktör, har träffat Eva ett fåtal gånger. Han beskriver Madeleines svärmor som ”fantastiskt social, bildad, intelligent, charmig och oerhört artig”.

– De få gånger jag har träffat henne har Eva O’Neill alltid haft ett leende och socialt proffsig, säger Johan T Lindwall.

Här dyker Madeleine och Eva O'Neill upp – sida vid sida

Nu har Eva O'Neill äntligen visat sig igen! Celina d'Abo, systerdotter till Chris O'Neill, gifte sig nyligen i Cambridgeshire i Storbritannien – och både Eva, Chris och Madeleine med barn närvarade på festligheterna.

På bilder kunde man se hur Eva och Madeleine stod nära varandra, njöt av den glada tillställningen och såg ut att dra på smilbanden exakt samtidigt, möjligtvis skrattandes åt något internt skämt.

Annons

Madeleine bar samma härliga gröna klänning med fjärilsmotiv som under Polarpriset 2018. Eva hade i sin tur valt en blommig, vit klänning variant som gjorde att hon såg extra somrig ut.

Eva O'Neill och prinsessan Madeleine
Eva O'Neill och prinsessan Madeleine står sida vid sida och ser ut att trivas i varandras sällskap.

Evas relation till Madeleines barn

Trots sin gåtfullhet ska Eva O'Neill komma mycket bra överens med både den svenska kungafamiljen och Madeleine. För några somrar sedan besökte hon Solliden på Öland för att tillbringa lite kvalitetstid med kungafamiljen och barnbarnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Eva är bosatt i London och har även hon en lång väg till sonens paradis i Florida. Trots det långa avståndet försöker hon se till att ta sig dit för att träffa barnbarnen och umgås med Florida-familjen.

Sommaren 2021 var hon på besök i soliga Miami. På ett klipp kunde man se hur hon, Madeleine och barnbarnen besökte Romero Brittos museum – ett äventyr som samtliga tycktes njuta av.

Foto: TT/Instagram.

Annons