Ewa Westling – hemliga lyxlivet i Stockholm med dottern Anna

Ewa Westling Anna Westling Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Mikael Söderström

Det finns dagar när prins Daniels mamma och syster skålar i årgångschampagne på slottet. Men det mesta sker privat!
Slå på ljud

Limousin. En hotellsvit. Och ett party i dagarna tre. Inte precis vad man brukar förknippa med prins Daniels jordnära familj. De är ju otroligt måna om sin integritet och alla vet att de aldrig har fikat efter något kungligt lyxlir. Men det finns glamourdagar även i deras liv!

För då och då kommer de till Stockholm – och då hamnar de ju automatiskt i den kungliga värld som prins Daniel nu har rört sig i i nästan nitton år. För det mesta går familjen Westling under radarn, men ett tillfälle som ändå nådde omvärlden inträffade den mycket speciella vecka i februari 2009, när prins Daniel började sin resa in i kungafamiljen.

Ewa Westling Anna WestlingOlle Westling

Limousin till slottet. Långt från Annas, Ewas och Olles vanliga värld…

drottning Silvia med en chaufför från Hovstallet.

…men vardag för drottning Silvia.

Victoria och Daniel hade eklaterat sin förlovning den dagen och så kom det sig att hela familjen Westling befann sig i en lyxig svit på Daniel-vännen och krogkungen Alessandro Catenaccis hotell Stallmästargården i Hagaparken.

Drottning Kristinas paviljong på Stallmästaregården.

Dukat i drottning Kristinas paviljong på Stallmästaregården.

Ewa, Anna och Olle blev hämtade av en av kungens chaufförer, klädd i livré, som körde dem till Drottningholms slott. Olle Westling hade köpt en ny smoking i Gävle och Ewa hade svarta långbyxor och en svart festtopp.

Ewa och Olle Westling på middag hos kungaparet

Festmiddagen var framdukad i kungaparets privata 22-rumsvåning, och sedan väntade årgångschampagnen, hummersoppan och piggvaren. En inte helt vanlig dag i familjen Westlings liv.

LÄS MER: Anna Westlings beslut – som väcker reaktioner

Ewa Westling Anna Westling Olle Westling Mikael Söderström

Tio år har gått sen Daniel blev prins och numera är Ewa, Olle, Anna och hennes man Mikael hemtama i de kungliga salongerna.

LÄS MER: Daniels syster bröt tystnaden – dök plötsligt upp med Victoria

Foto: TT.