Ewa Westling i tårar – grät inför alla!

Ewa Westling och Silvia – vilket radarpar!

Ewa Westling i tårar – inför alla.Här är orden som fick prins Daniels mamma att bryta ihop.
Slå på ljud

Ewa Westling och drottning Silvia lever olika liv. Man skulle kunna säga att Ewa Westling är som folk är mest – hon lever en radhustillvaro i en småstad, medan Silvia har en unik position  i svensk kultur och unika privilegier. Enorma tillgångar, flera lyxiga bostäder runtom i Sverige, egen personal… Listan kan göras lång.

Men de har också många likheter. De är starka, alltid omtänksamma, nästan jämnåriga. Båda två är också sentimentala – vid rätt tillfällen.

Ewa Westling i tårar – grät inför alla

Ewa Westling och Silvia – vilket radarpar!

Ewa Westling och Silvia – vilket radarpar!

Det kunde vi se dagen före bröllopet, då kronprinsessan Victoria och prins Daniel skulle vigas. Då hölls en galaföreställning på Konserthuset till brudparets ära, med 290 uppträdande artister.

Men kanske var barnkören ändå konsertens höjdpunkt. Adolf Fredriks musikklass som sjöng för Victoria och Daniel – och inte ett öga var torrt. Så här beskrev Jenny Alexandersson händelseförloppet i Aftonbladet.

 

LÄS OCKSÅ: Splittringen mellan Silvia och Ewa Westling

“Nu gråter Ewa Westling”

“Nu gråter drottningen och Ewa Westling. När barnkören sjunger för Victoria och Daniel där de står på scen är det omöjligt för mammorna att hålla tårarna borta. Det är fint att se dem bli så berörda. Oj oj hur ska det gå i kyrkan i morgon, det kommer att krävas en hel del näsdukar – kanske även för Victoria. Hennes mamma band fast en näsduk i ett gummiband runt handleden att ha för säkerhets skull”, skrev Jenny.

Och visst blir man själv rörd när man ser bilderna på Ewa? Hennes ansikte visar prov på en blandning mellan glädje och något slags overklighetskänsla.

Ewa Westling i tårar!

Ewa Westling i tårar!

 

LÄS OCKSÅ: Ockelbo-grannarnas beslut – efter Ewa Westlings vädjan