Ewa Westlings bakslag med Victoria – efter tiden isär

Kronprinsessan Victorias har snart känt sin svärmor, Ewa Westling, i 20 år. Relationen är starkare än någonsin och därför känns det förstås extra jobbigt att de inte kan umgås med varandra som vanligt, den här sommaren.

När prins Daniels mamma, Ewa Westling, lärde känna kronprinsessan Victoria var romansen mellan henne och Daniel fortfarande hemlig. Familjen Westling tog emot sin nya svärdotter med öppna armar samtidigt som de var noga med att inte sprida någon information till medierna. I Ockelbo kunde Victoria och Daniel vara ifred och lära känna varandra i lugn och ro.

Nu, nästan 20 år senare, är Ockelbo fortfarande en fristad för Victoria, Daniel och deras barn. Där kan de åka till pizzerian en fredagskväll eller gå in på ICA utan att någon märkbart reagerar. Ewas relation med Victoria är starkare än någonsin och Ewa är dessutom en otroligt fin farmor till Estelle och Oscar.

Corona satte stopp för resorna till Ockelbo

I vanliga fall brukar Victoria och Daniel åka upp till Ockelbo så fort tiden finns till, eller så kommer Ewa och pappa Olle komma ner till Stockholm och bor på Haga i några dagar. Men den här våren har varit annorlunda. Corona har satt stopp för långa resor och socialt umgänge och Victoria och Daniel har varit ifrån Ewa och Olle längre än någonsin.

Ewa Westling kramar om prinsessan Estelle.

Ewa Westling kramar om prinsessan Estelle.

Victorias svärföräldrar brukar dessutom alltid passa på att åka ner till Öland på somrarna när kronprinsessfamiljen är där, för att få dela mysiga sommarkvällar och utflykter tillsammans. Men även det kommer bli annorlunda i år. Så jobbigt för hela familjen, först en hel vår isär och sedan blir sommaren inte heller som den brukar. Ewa och Olle kanske reser ner en kortare tid till Solliden i sommar och umgås på avstånd iallafall.