Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ewa Westlings chockbeslut med Olle – nu är allt förändrat

21 jul, 2023, 15:00 

Ewa och Olle Westling dök äntligen upp igen!

Annons

Prins Daniels föräldrar, Ewa och Olle Westling, är kända för att vara okända. De lever ett lugnt liv i sitt faluröda kedjehus i Ockelbo och är inte så mycket för att synas i det kungliga rampljuset.

Ewa och Olle Westlings debut i offentligheten!Brand logo
Ewa och Olle Westlings debut i offentligheten!

För kronprinsessan Victoria med familj har det samtidigt varit väldigt tryggt att ha tillgång till Ewas och Olles lite mer diskreta vardag – och hemmet i Ockelbo har funkat som en slags fristad.

Samtidigt finns det ögonblick de inte kan undvika. Ett exempel är Victorias och Daniels bröllop 2010. Då briljerade även Olle och höll ett tal som det än i dag talas om.

Ewas och Olles hemliga liv

Annars är Ockelbo-paret väldigt anonyma och kan beskrivas som superdoldisar. Fram tills nyligen var de senaste bilderna på dem fem år gamla. Bilderna togs i samband med att Daniel var hemma och spelade uppvisningshockey 2018.

Annons

Sen fortsatte Ewa och Olle att hålla låg profil. Samtidigt fanns en nyfikenhet om när de kunde tänkas dyka upp nästa gång och visa sig i det rampljus som de oftast undviker.

Ewa och Olle Westling
Ewa och Olle Westling fångades på bild 2018 när de bevittnade prins Daniels uppvisningsmatch i hockey.

Förändringen – dök upp igen

Men så kom äntligen dagen då Ewa och Olle bestämde sig för att synas igen. I mitten av juni var Svensk Damtidning på plats när Daniels kusin Sara Westling gifte sig i Borgs kyrka utanför Norrköping.

Då kom Ewa gående i en härligt ljus puderrosa dress, samma som hon bar på prins Oscars dop 2016 och på Victorias 40-årsfirande. Olle hade i sin tur tagit på sig en stilig kostym som satt som en smäck.

Ja, att Ewa och Olle gjorde en blixtsnabb förändring, ställde upp på en bild och visade sig i fina festkläder var så klart väldigt roligt efter den långa frånvaron!

Ewa och Olle Westling
I juni, efter fem års frånvaro, dök de äntligen upp igen!

Foto: TT/Stefan Jerrevång

Annons